Nätverksträff: Karin Zingmark – förändring genom tillit och kommunikation

Nätverksträff

Datum 21 april 2021

Adress Digitalt Nätverksträff

INFORMATION

Tycker du att det är viktigt att nätverka för att utveckla dina kompetenser och din karriär?
Det tycker även vi på Akavia och erbjuder därför dig som medlem att nätverka med en expert. Under det första tillfället kommer författaren och talaren Karin Zingmark att vara moderator på temat förändring, tillit och kommunikation.

Vad innebär Akavias digitala nätverksträff
Under cirka 90 minuter får du möjlighet utbyta tankar och ideér med andra medlemmar och ställa frågor, både till övriga deltagare och till Karin. För bästa upplevelse vill vi att du deltar med både ljud och bild.

Hur går det till
Efter din anmälan får du en bekräftelse att du fått en plats. En vecka innan nätverksträffen skickar vi dig en Zoom-länk med instruktioner för registrering samt några frågeställningar att reflektera över innan träffen. Under träffen delar moderatorn in deltagarna i olika små grupper, så kallade breakout rooms.

Om temat
Digitalisering och snabb teknikutveckling ställer allt högre krav på företag och organisationer att ställa om och anpassa sig till nya förutsättningar. För att kunna bygga team som frodas i ständig förändring krävs en stabil grund av tillit, så att medarbetare känner sig trygga att bidra till förändring. Den kräver ett starkt tydligt kommunicerat uppdrag, samt värderingar som inte bara sägs utan som ageras efter. Och den kräver en öppen, transparent och modig kommunikation.

Om Karin Zingmark
Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation.

Sista anmälningsdag: 13 april

Nätverksträff: 16.00-17.30

Akavia är måna om medarbetare och samarbetspartners. Vi förbehåller oss därför rätten att ställa in/boka om våra föreläsningar med kort varsel under rådande pandemi.

Kontakt
event@akavia.se