Nätverksträff: Shoka Åhrman - Corporate nudging. Konsten att påverka i rätt riktning

Nätverksträff

Datum 12 oktober 2021

Adress Digital Nätverksträff

Målgrupp Yrkesverksamma

INFORMATION

Tycker du att det är viktigt att nätverka för att utveckla dina kompetenser och din karriär?
Det tycker även vi på Akavia och erbjuder därför dig som medlem att nätverka med en expert. Denna gång har vi bjudit in författaren och talaren Shoka Åhrman att vara moderator på temat corporate nudging.


Nudging
Nudging handlar om att påverka folks beteende i en önskvärd riktning, utan att använda vare sig morot eller piska. I stället arrangerar man en valsituation så att det önskvärda beslutet blir det som är lättast att fatta. Människor upplever då att de fått fatta beslutet helt själva. Det hela bygger på att människan inte är så rationell som vi skulle vilja tro, utan ofta väljer den enklaste utvägen. Våra känslor påverkar alla våra beslut, vi behöver lära oss mer om känslor och beteenden innan vi kan ta olika beslut. Få med dig lärdomar som du kan använda både privat och i yrkeslivet.

Om Shoka:
Shoka Åhrman vill att fler ska ta makten över sina liv och drömma lite större.
Idag utbildar och föreläser hon kring ekonomisk självkänsla, ekonomisk hållbarhet och
ledarskap samt beteendeekonomi och nudging där vi med hjälp om beteendevetenskapliga
kunskaper kan ta fler hållbara beslut i vardagen och inom organisationen "Corporate Nudge".
Shoka är författare till boken "Medveten ekonomi" (2018), ”Så blir du rik i den digitala ekonomin" samt föreläsare.

Vad innebär Akavias digitala nätverksträff?
Under två timmar får du möjlighet utbyta tankar och idéer med andra medlemmar och diskutera frågor, både med övriga deltagare och med Shoka. Träffen är interaktiv och behöver, ett engagemang från dig som deltagare för att du ska få ut det mesta möjliga. För bästa upplevelse behöver du deltamed både ljud och bild.

Hur går det till?
Efter din anmälan får du en bekräftelse att du fått en plats. En vecka innan nätverksträffen skickar vi en Zoom-länk med instruktioner för registrering samt några frågeställningar att reflektera över innan träffen. Under träffen delar moderatorn in deltagarna i olika små grupper, så kallade breakout rooms, där du får möjlighet att utbyta dina tankar i ämnet tillsammans med andra.

Sista anmälningsdag: 4 oktober

Nätverksträff: 16:00-18:00

Akavia är måna om medarbetare och samarbetspartners. Vi förbehåller oss därför rätten att ställa in/boka om våra föreläsningar med kort varsel under rådande pandemi.

Kontakt
event@akavia.se