Saco Akademikervecka: Lära att lära – din viktigaste förmåga

Datum 9 februari 2021

Stad Webbinarium

Adress Webbinarium

INFORMATION

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lär nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt? Under föreläsningen presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Han arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.

Akademikerveckan är ett gemsamt iniativ av Sacoförbunden som genomförs två gånger om året för att prata jobbfrågor som är viktiga för Sveriges akademiker.

Kontakt
akademikerveckan@saco.se