För dig som är Yrkesverksam

Webbinarium: Självledarskap - utveckla dina styrkor

Datum 9 juni 2021

Stad Webbinarium

Adress Digitalt Webbinarium

INFORMATION

Oavsett om du leder andra eller dig själv är nyckeln till effektivitet att du kan se och använda dina och andras styrkor – och förstå hur vi behöver navigera runt de fällor våra egna svagheter gillrar för oss.

I föreläsningen kommer Patrick att dela med sig av konkreta verktyg och metoder för att arbeta med styrkebaserad utveckling. Vi får reda på vad det innebär att utmana vår komfortzon lagom mycket, så att vi inte stannar upp i vår utveckling.
Avslutningsvis har vi även blivit lovade att få en kort inblick i neurovetenskapens guldnyckel till att faktiskt få saker gjorda i tillvaron – Done Beats Perfect!

Patrick Stahl är expert på styrkebaserat självledarskap, komplexitet, lösningsfokus och Sustainable High Performance. Alla metoder och modeller som används eller refereras till är väl underbyggda av vetenskaplig teori och omfattande empiri.
Patrick Stahl är vd och huvudtränare på utbildningsföretaget Perfect Life och har skrivit böckerna: Stark (2015), Reflektera (2016), Strong 2.0 (2018) samt Reflection 2.0 (2019).

Föreläsning kl. 11:30-12:00
Tid för frågor kl. 12:00-12:15

Akavia är måna om medarbetare och samarbetspartners. Vi förbehåller oss därför rätten att ställa in/boka om våra föreläsningar med kort varsel under rådande pandemi.

Kontakt
event@akavia.se