Avvikande telefontider i veckan

Rådgivningen är stängd den 27 januari kl 13-17 samt den 28 januari kl 9-13 (på grund av utbildning).

Kontakta via mejl istället

Boka karriär- rådgivning

Arbetsrättsliga frågor

Behöver du arbetsrättslig- eller facklig rådgivning om exempelvis din arbetssituation eller lön så ska du inte boka karriärrådgivning utan kontakta Akavias rådgivning på radgivning@akavia.se eller telefonnummer 010-303 75 00 (vardagar 09:00-17:00) så hjälper vi dig.

 

Så går det till

Här beställer du en rabattkod och instruktioner till din e-post för att boka rådgivande samtal hos vår partner Go Monday. Via mejlet bokar du en tid när det passar att rådgivaren kan ringa upp dig. Rådgivningen är kostnadsfri och ingår i ditt medlemskap och du har rätt till ett samtal per 12 månader.

Exempel på frågor som du kan få hjälp meD

  • Jag är rädd att jag blir varslad. Hur ska jag tänka?
  • Jag funderar på att byta jobb, men det kanske inte är rätt läge att göra det just nu?
  • Jag har blivit av med mitt jobb och det känns svårt att söka jobb i min bransch just nu. Hur gör jag?
  • Det finns inga lediga jobb ute och jag är arbetslös.
  • Flera av mina kollegor har sagts upp, men jag får vara kvar. Det känns olustigt och jag behöver råd om hur jag hanterar situationen.

Arbetsrättsliga frågor

Om du behöver hjälp eller råd med arbetsrättsliga frågor så ska du inte boka karriärrådgivning. Då hänvisar vi istället till Akavias rådgivning som du når på 010-303 75 00.

Beställ kod

Här beställer du en rabattkod och instruktioner till din e-post för att boka karriärrådgivning hos vår partner Go Monday. Via mejlet bokar du en tid när det passar att rådgivaren kan ringa upp dig. Rådgivningen är kostnadsfri och ingår i ditt medlemskap och du har rätt till ett samtal per 12 månader.