Gå till Innehållet

Granskning cv

Som ny i arbetslivet är det viktigt att sammanfatta dina erfarenheter, utbildning och kompetens på ett tydligt och bra sätt för att bli anställningsbar. Vår CV-granskning finns för att du, utifrån din egen individuella jobbprofil, ska få expertstöd och råd för att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt för arbetsmarknaden.

Från utbildad/Till eftertraktad

Varför behöver jag cv-granskning?

Cv-granskningen är för dig som vill optimera och vara proaktiv i ditt jobbsökande och för dig som vill komma framåt i rekryteringsprocessen. Du får hjälp att sammanfatta erfarenheter, utbildning och kompetens på ett tydligt och bra sätt. Cv-granskningen hjälper dig att göra bra intryck på arbetsgivare och rekryterare.

Hur går det till?

Du laddar upp ditt cv hos vår partner Go Monday och får expertfeedback kring dina erfarenheter och hur du visar dig på bästa sätt. Granskningen kan göras generell eller anpassas och riktas efter en specifik jobbannons. Cv-granskningen är en bred och universell tjänst som kan möta behov hos samtliga professioner samt studenter, chefer och egenföretagare. Du kan också genomföra granskning på engelska.

Vad får jag med mig?

Du får feedback så du kan skapa en ultimat skriftlig och digital jobbansökan som hjälper dig i jobbprocessen. Efter granskningen får du en pedagogisk skriftlig åtgärdsguide individanpassad för dig. Tjänsten är tillgänglig och effektiv och du får svar på granskningen inom 24 timmar.

Du kan även granska ditt personliga brev och din LinkedIn.

Läs mer och beställ här

Studentförmåner Verktyg