Gå till Innehållet

Granskning hela jobbansökan

Här får du experthjälp och en fullständig genomgång av dina ansökningshandlingar. Oavsett om du söker jobb, praktik, notarietjänstgöring eller vill vara aktiv och förbereda dig för nästa kliv är det här något för dig.

Från osynlig till headhuntad

Akavia hjälper dig säkerställa att hela din jobbansökan är relevant, tydlig och att du verkligen kommer fram på bästa sätt. 

Du får hjälp att presentera dig på bästa sätt i både din cv, ditt personliga brev och din Linkedinprofil. En expert hjälper dig att sammanfatta erfarenheter, utbildningar och kompetens på ett tydligt och bra sätt. Öka dina chanser att nå hela vägen och spara både tid och pengar.

Hur går det till?

Du laddar enkelt upp dina handlingar hos vår partner Go Monday genom att använda en kod som du beställer här hos oss. Inom 24 timmar får du en pedagogisk skriftlig åtgärdsguide anpassad för just dig. 

En expert hjälper dig att sammanfatta dina erfarenheter och utbildningar så att du framställs på ett tydligt och professionellt sätt. 

Du kan göra granskningen utifrån din generella profil eller anpassa den efter en specifik jobbannons. Du kan också få feedback på engelska handlingar.

Logga in och beställ här

Studentförmåner Verktyg