Gå till Innehållet

Rekrytera personal?

Är du chef och ska rekrytera ny personal? I Akavias Rekryteringsskola får du konkreta tips på alla delar i rekryteringsprocessen - från att skapa en kravprofil till intervjusituationen och referenstagning.

Chefer samtalar gående om rekrytering

Rekryteringsskola för chefer

Akavia har tillsammans med HOME of Recritment skapat en rekryteringsskola för chefer. Utbildningen i kompetensbaserad rekrytering är uppdelad i tio delar och guidar dig genom hela rekryteringsprocessen för att du ska hitta de bästa medarbetarna för dig.  

I tio filmer får du våra bästa tips. Du lär dig om betydelsen av att skapa en genomtänkt kravprofil och hur du kan tänka när det gäller referenser eller vikten av att ställa de rätta frågorna i en intervju. 

Få ökad förståelse, kunskap och trygghet — i alla delar av rekryteringsprocessen

Som chefsmedlem får du tillgång till samtliga filmer och mallar i rekryteringsskolan. Oavsett om du är erfaren eller ny som chef, så ger Rekryteringsskolan möjlighet att utveckla din kunskap och ta ditt rekryteringsarbete till nästa nivå. Ta del av rätt verktyg för att genomföra lyckade rekryteringar och utveckla din kunskap om alla delar av rekryteringsprocessen – från att skriva en kravprofil, hålla en intervju eller tacka nej till en kandidat. 

Är du inte medlem i Akavia? Läs mer om medlemskapet. 

Ann-Christine Stafwerfeldt, Grundare av HOME of Recruitment

Bli chefsmedlem

Akavia är fackförbundet för dig som är ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare eller kommunikatör i ledande befattning.

Bli medlem