Gå till Innehållet

Medlemsförmåner för dig som är chef

För dig som är chefsmedlem i Akavia har du speciella medlemsförmåner som ingår i ditt medlemskap och som är framtagna för dig i din roll som chef och ledare. Du kan också nyttja Akavias övriga medlemsförmåner.

Exklusiva chefsförmåner

Rådgivning chefer

I svåra situationer kan du som chef och ledare behöva stöd. Som chefsmedlem kan du få rådgivning för att fatta välgrundade beslut och lösa dina utmaningar.

Chefsnätverk Close

Som chefsmedlem kan du gå med i Chefsnätverket Close till ett mer förmånligt pris. Du får bland annat inspirerande föreläsningar.

Rekryteringsskola för chefer

I Akavias Rekryteringsskola får du konkreta tips på alla delar i rekryteringsprocessen - från att skapa en kravprofil till intervjusituationen och referenstagning.

Det här ingår också i ditt medlemskap

  • Inkomstförsäkring  försäkra din lön


    Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
  • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


    Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  

Bra sidor för dig

Affärskvinna för anteckningar vid ett telefonsamtal stående vid ett fönster på ett kontor

Chef- & VD-avtal

Det är extra viktigt för dig som VD eller chef i företagsledande befattning att du försäkrar dig om att anställningsavtalet ger dig trygghet både under och efter anställningen.

Webbinarier för dig som är chef

Vi erbjuder webbinarier som är särskilt inriktade på dig som chef. Gå till vårt kalendarium för att se utbudet.

En person på trafikerad gata på natten

Försäkra högre inkomst och längre tid

Om du tjänar mer än 100 000 kronor i månaden, och/eller vill kunna få ersättning under längre tid än 120 dagar, kan du teckna tilläggsförsäkringar för det.

Bli chefsmedlem

Akavia är fackförbundet för dig som är ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare eller kommunikatör i ledande befattning.

Till ansökan