Årets löneenkät är här

Logga in och svara

Lönerådgivning

Att förhandla lön kan i många fall vara obekvämt och jobbigt. Som medlem i Akavia kan vi ändra på det. Med vår lönerådgivning får du råd, strategier och argument som gör att du kan gå in i en löneförhandling påläst och med rätt argument och en realistisk bild av vilken lön du ska ha.

)

Varför behöver jag lönerådgivning?

Dina chanser att få rätt lön ökar om du kommer förberedd till nästa löneförhandling. Med vår lönerådgivning får du hjälp och argument för att bättre kunna förhandla din lön. Du går in i löneförhandlingen påläst, med rätt argument, självförtroende och en realistisk bild av vilken lön du ska ha.

Vad ingår i lönerådgivningen?

I Akavias lönerådgivning får du som medlem lättillgänglig och vägledande rådgivning som hjälper dig att prestera ditt bästa i lönesamtalet. Vi erbjuder dig lönerådgivning specialiserad kring Akavias professioner och branscher med expertis och erfarenhet kring löneprocesser inom olika sektorer. Vi har en djupkunskap kring löneförhandling för just akademiker och erbjuder individuell lönerådgivning utifrån arbetssituation, profession, tjänst, sektor, kön, examensår, chef med mera.

Vad får jag från lönerådgivningen?

Som medlem i Akavia får du en genomgång av Akavias lönestatistik för tjänsten du sökt som du kan använda i nästa löneförhandling. Medlemskap i Akavia krävs för att ha tillgång till lönerådgivningen.

Hur får jag kontakt med lönerådgivningen?

Behöver du lönerådgivning kontaktar du rådgivningen på radgivning@akavia.se eller telefonnummer 010-303 75 00.

HAR DU SVARAT PÅ LÖNEENKÄTEN?

Frågorna tar bara några minuter att besvara och ditt svar är viktigt.