Gå till Innehållet

Lön för din profession

Är du ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare, kommunikatör eller chef? Här finns mer information om lön för just din profession och bransch.

Lönestatistik för din profession

Ekonom

Få en korrekt bild av löneläget för dig som är civilekonom, nationalekonom eller företagsekonom. Jämför din lön med andra i samma bransch, stad eller sektor.

Jurist

Här finns de högsta lönerna för jurister i Sverige utifrån bransch, stad och sektor. Använd vår lönestatistik för att jämföra din lön med andra.

Samhällsvetare

Var finns de högsta lönerna för samhällsvetare i Sverige utifrån bransch, stad och sektor? Jämför din lön med andra med vår lönestatistik.

It-akademiker

Här ser du de högsta lönerna för it-akademiker utifrån bransch, stad och sektor. Jämför din lön i vår databas så att du hamnar rätt.

Personalvetare

De högsta lönerna för personalvetare i Sverige utifrån bransch, stad och sektor finns här. Använd vår lönestatistik och jämför din lön med andra.

Kommunikatör

Här har vi samlat lönestatistik för dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation. Se var de högsta lönerna finns utifrån bransch, stad och sektor.

Chef

Att vara chef är både utmanande och ansvarsfullt och det ska avspeglas i din lön. Här ser du vad chefer i olika branscher och sektorer tjänar.

Nyexad

Som nyexaminerad akademiker väntar ett spännande arbetsliv. För att få en så bra start som möjligt är det viktigt att du redan från början går in med bra villkor.