Gå till Innehållet

Medlemskapet

Stärk din utveckling, inflytande och profession genom att vara medlem i Akavia. Här hittar du all information om medlemskapet, allt från inkomstförsäkring, lönestatistik, förmåner till hur du blir medlem.

Hur kan vi hjälpa dig med ditt medlemskap?

Vem kan bli medlem i Akavia?

Hos oss kan du vara medlem oavsett om du är student, egenföretagare, chef, pensionär eller anställd inom någon av våra sex professioner.

Varför välja Akavia?

Det finns en mängd anledningar till att gå med i ett fackförbund. Se till att du känner till vilka fördelar du får så att du inte går miste om något som vi kan hjälpa dig med.

Inkomstförsäkring

Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor.

Lönerådgivning och lönestatistik

Få personlig lönerådgivning och tillgång till Sveriges bästa lönestatistik för att ta smarta beslut kring din lön. Våra experter hjälper dig i din löneutveckling.

Förmåner

Som medlem har du vårt fulla stöd genom hela ditt arbetsliv. Läs mer om alla de förmåner och rabatter som ingår i medlemskapet.

Fackligt stöd och rådgivning

Ingen ska behöva känna sig osäker på sina rättigheter eller stå ensam i en tvist eller konflikt på arbetsplatsen. Vi ger dig hjälp och stöd att övervinna problemen.

Medlemskap i Akavia

Bli medlem som yrkesverksam

Ett medlemskap i Akavia ger dig tryggheten att våga och verktygen för att lyckas. Läs mer om fördelarna och bli medlem du också.

Bli medlem som student

Ett studentmedlemskap ger dig användbara verktyg under studietiden och tryggheten att ta rätt väg ut i arbetslivet - med största möjliga utväxling.

En grupp av kollegor går tillsammans genom korridor på ett modernt kontor. En man och kvinna går före de andra och samtalar glatt. Mannen har kostym och gestikulerar med sina händer. Kvinna håller i en laptop och tittar på mannen.

Byt till Akavia

Det är enkelt att byta till Akavia från ett annat fackförbund. Följ stegen när du byter så tar du tryggt med dig intjänad tid för inkomstförsäkring och a-kassa.

Bli medlem i Akavia

Som medlem är din utveckling och trygghet vår högsta prioritet – oavsett vilken roll, bransch eller sektor du jobbar inom.

Medlemmar får:

  • Inkomstförsäkring
  • Juridisk rådgivning
  • Rabatter och unika förmåner
  • En uppskattad medlemstidning

Allt för 280 kr i månaden.

Bli medlem idag

Frågor och svar – Bli medlem

Har du frågor om ditt medlemskap?

010-303 75 00

Medlemsservice
Vardagar 9:00–17:00