Gå till Innehållet

Intervjuträning

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

Öva på vanliga intervjufrågor och gå vidare i nästa rekryteringsprocess

För att förbereda dig inför intervjun kan du öva på de vanligaste intervjufrågorna. Öka dina möjligheter att gå vidare i rekryteringsprocessen genom att få personlig coachning av en karriärexpert – antingen via telefon eller videosamtal.

Personlig och kostnadsfri intervjuträning

Intervjuträningen innebär att du tillsammans med en karriärexpert får öva på hur du besvarar vanliga intervjufrågor och får stöd i hur du bemöter svåra frågor.  Du får även råd om hur du presenterar dig för att göra bästa möjliga intryck på din framtida arbetsgivare.

Du kan välja att boka intervjuträning över telefon eller genom videosamtal. Du väljer vad ni ska fokusera på under samtalet genom att beskriva vilken tjänst du sökt och vilka utmaningar du ser inför intervjun.

Coachning inför jobbintervju online – exklusivt för dig som medlem i Akavia

Ditt kroppsspråk påverkar helhetsintrycket du gör på en rekryterare eller arbetsgivare. Därför är det värdefullt att göra din intervjuträning via videosamtal. Då har du möjlighet att få feedback och arbeta med ditt kroppsspråk inför nästa intervju – oavsett om den är online eller på plats.

Intervjuträning: Så går det till

  • Logga in och beställ en kod för att få tillgång till tjänsten kostnadsfritt
  • Skapa ett konto hos vår partner Go Monday för att boka tid med en expert genom att följa instruktionerna i bekräftelsemejlet
  • Ange om du vill genomföra intervjuträningen via telefon eller videosamtal
  • Efter intervjuträningen kan du ställa ytterligare följdfrågor till karriärexperten via mejl

Tips!

  • Du kan även genomföra intervjuträningen på engelska

Fler verktyg inför intervjun

30 vanligaste intervjufrågorna

Det bästa rådet inför en anställningsintervju är att du är väl förberedd. Frågorna du får kan vara svåra att svara på. Därför har vi listat de vanligaste intervjufrågorna här.

Löneförhandling när du byter jobb

När du ska byta jobb är det viktigt att kunna hantera frågan om lön redan under rekryteringsprocessen. Lyckas med löneförhandlingen genom 10 råd från experten.