Gå till Innehållet

Dina medlemsförmåner

Som medlem har du vårt fulla stöd genom hela ditt arbetsliv. Läs mer om alla de förmåner och rabatter som ingår i medlemskapet.

Försäkrings- och bankerbjudande

Bankerbjudande

Trygga din ekonomi som medlem i Akavia och få förmånliga erbjudanden och rabatter från Danske Bank och SEB. Som medlem har du alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på kontopaket, bolån och andra banktjänster.

Hem-, bil- och sakförsäkringar

I ditt medlemskap har du tillgång till några av marknadens bästa hem-, bil- och sakförsäkringar via Folksam. Försäkringarna är skräddarsydda för dig, innehåller mer och har ett lägre pris än om du skulle skaffa dem på egen hand.

Juristförsäkring

Med Juristförsäkringen får du bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år . Försäkringen innehåller fyra delar: juridisk rådgivning, rättsskydd, må-bra-rådgivning och hjälp vid ID-stöld.

Personförsäkringar

Personförsäkringar kan skydda dig och din familj ekonomiskt om det oväntade skulle hända. Du får hjälp att trygga din tillvaro vid till exempel sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Med Akavias gruppavtal erbjuds du marknadens bästa personförsäkringar och villkor.

Kompetensutveckling och karriär

Mentorprogram

Akavias mentorprogram är en mötesplats för akademiker och är exklusivt för medlemmar. Du kan välja att engagera dig som mentor eller adept.

Karriärrådgivning samtal

Vad det innebär ”att göra karriär” för dig? Hitta ditt nästa steg och få råd gällande din utveckling i arbetslivet med vår karriärrådgivning för akademiker.

Karriärrådgivning- digital plattform

Få verktygen för att bygga upp en digital närvaro som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden, proaktiv i ditt jobbsökande och som skapar nya möjligheter i karriären.

Experthjälp söka jobb

Intervjuträning

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

CV granskning

Optimera ditt jobbsökande och skicka ditt cv på granskning. Baserat på din profil får du personlig feedback från en karriärexpert inom 24 timmar.

Personligt brev granskning

Att lyfta sin kompetens och presentera sig själv i ett brev kan vara utmanande. Ta ditt jobbsökande till nästa nivå med feedback på ditt personliga brev från experter.

Granskning LinkedIn profil

Få din LinkedIn-profil att väcka uppmärksamhet och förbättra dina möjligheter att få jobbet du söker. Ta hjälp av våra experter och få feedback inom 24 timmar.

Granskning hela jobbansökan

Optimera dina chanser i nästa rekryteringsprocess med granskning av din jobbansökan. Få verktyg och personlig feedback om hur du förbättrar din ansökan inom 24 timmar.

Hitta dolda jobb

Få hjälp med att hitta de dolda jobben och hjälp att ta dig vidare i karriären. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem och unikt utvecklad för Akavia.

Rabatter och erbjudanden

Rabatt tåg och hotell

Akavia erbjuder dig som medlem rabatt på hotell. Strawberry (Nordic Choice Hotels), Elite Hotels och Best Western. Vi erbjuder även rabatt på resor med SJ.

Böcker

Som medlem får du fri litteratur inom karriär och personlig utveckling i samarbete med Bookboon. Du laddar ner e-Böcker i PDF-format kostnadsfritt och utan begränsning. Du kan även köpa böcker och mycket annat till rabatterat pris hos Adlibris.

Jobba internationellt

Vill du arbeta i en meningsfull organisation utomlands eller få hjälp att skriva en internationell jobbansökan? Som medlem i Akavia får du tillgång till Impactpool som hjälper akademiker med internationell rekrytering.

Civilekonomdiplom och ring

Som medlem kan du beställa ett kostnadsfritt diplom eller köpa en examensring som visar att du är civilekonom.

Är du inte medlem än?

Bli medlem i Akavia och ta del av alla de förmåner som ingår i medlemskapet.

Bli medlem här

Det här ingår också i ditt medlemskap

  • Inkomstförsäkring  försäkra din lön


    Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
  • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


    Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  

Vanliga frågor och svar om medlemsförmåner

Har du frågor om ditt medlemskap?

Vardagar 9:00–17:00

010-303 75 00

Medlemsservice