Gå till Innehållet

Egenföretagare: Granskning av konsult-cv

Optimera ditt cv som konsult för att säkra nya uppdrag. Använd dig av ditt medlemskap och få feedback från experter på din konsultprofil inom 24 timmar, helt kostnadsfritt.

Få feedback på ditt cv som konsult

I rollen som egenföretagare eller konsult gäller det att sälja in sig själv till potentiella uppdragsgivare. Erfarenheter, kompetens och resultat behöver sammanfattas på ett tydligt och korrekt sätt för att lyfta vad du kan bidra med och vad som gör dig unik. Vi erbjuder dig som egenföretagare granskning av ditt cv utifrån din individuella profil.

Varför behöver jag som konsult granska mitt cv?

Granskning av ditt cv är för dig som vill optimera och vara proaktiv i hur du presenterar dig för kunder och i specifika uppdrag. Genom vår granskning får du expertråd om hur du lyfter din kompetens och presenterar dig själv på bästa sätt för potentiella kunder och arbetsgivare utifrån din individuella profil. Råden hjälper dig att synas, nå ut och öppna upp för flera möjligheter.

Feedback på konsult-cv inom 24 timmar

Granskningen genomförs av en karriärexpert från Go Monday som är vår partner för tjänster om karriär och jobbsökande. När du skickat in ditt cv får du individanpassade expertråd kring hur du lyfter dina styrkor och erfarenheter på bästa sätt. Din feedback sammanfattas i en skriftlig rapport som du får tillgång till inom 24 timmar.

Granskning av konsult-cv: Så gör du

  • Logga in och beställ en kod för att få tillgång till tjänsten kostnadsfritt
  • Skapa ett konto hos vår partner Go Monday och ladda upp ditt cv
  • Få personlig feedback inom 24 timmar
  • Din rapport med expertråd finns tillgänglig på ditt konto hos Go Monday så länge du vill

Tips! Du kan även skicka ditt cv på engelska