Gå till Innehållet

Egenföretagare: Granskning av LinkedIn-profil

Få feedback på din LinkedIn-profil inom 24 timmar för att säkerställa att du attraherar rätt kunder och arbetsgivare som egen eller konsult. Helt kostnadsfritt för dig som medlem.

Nätverka och hitta nya kunder med din LinkedIn-profil

Med LinkedIn kan du presentera dig för potentiella arbetsgivare, utöka ditt nätverk och söka lediga jobb. Vår LinkedIn-granskning finns för att du, utifrån din individuella jobbprofil ska få expertstöd för att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt.

Med LinkedIn kan du som egenföretagare presentera dig online för potentiella kunder, skapa intresse för dig och din verksamhet och utöka ditt nätverk. Vår LinkedIn-granskning finns för att du som egenföretagare eller konsult ska säkerställa att din profil håller hög nivå och förbättrar din digitala exponering. Den hjälper dig att lyfta din kompetens så att din profil når ut och utökar dina möjligheter.

Varför ska jag som konsult eller egen företagare granska min LinkedIn-profil?

Granskningen är för dig som vill optimera din profil och vara aktiv i ditt nätverkande samtidigt som du förbättrar möjligheten att synas för potentiella och existerande kunder.

Personlig och kostnadsfri granskning för dig som medlem

Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem. Karriärexperten granskar din LinkedIn-profil och ger feedback till dig som är egenföretagare eller konsult – oavsett om du är ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare eller kommunikatör i grunden. Feedbacken är anpassad utifrån din bransch eller arbetsområde.

Feedback på din LinkedIn-profil inom 24 timmar

Vår samarbetspartner Go Monday har utvecklat karriärtjänster som tar ditt jobbsökande till nästa nivå. Du får individanpassade expertråd kring hur du lyfter dina styrkor och erfarenheter på bästa sätt. För att få så relevant feedback som möjligt så bör du ha en komplett LinkedIn-profil. Din feedback sammanfattas i en skriftlig rapport som du får tillgång till inom 24 timmar.

Granskning av din LinkedIn: Så gör du

  • Logga in och beställ en kod för att få tillgång till tjänsten kostnadsfritt
  • Skapa ett konto hos vår partner Go Monday och ladda upp ditt cv
  • Få personlig feedback inom 24 timmar
  • Din rapport med expertråd finns tillgänglig på ditt konto hos Go Monday så länge du vill

Tips!

  • Du kan även få feedback på en engelsk LinkedIn-profil