Gå till Innehållet

Granskning av jobbansökan

Optimera dina chanser i rekryteringsprocessen genom att granska din jobbansökan. Få personlig feedback på hur du förbättrar din ansökan inom 24 timmar.

Gör det enkelt att söka ditt nästa jobb

Oavsett om du söker jobb eller bara vill förbereda dig inför nästa steg i karriären, är det värdefullt att få stöd av experter. För att förbättra dina möjligheter i nästa rekryteringsprocess hjälper vi till med feedback och råd om hur du kan förbättra hela din ansökan.

Varför ska jag granska hela min jobbansökan?

Få en bättre och mer effektiv ansökningsprocess. Ta del av vår tjänst där vi hjälper dig att se över hela din ansökan, från cv till personligt brev och LinkedIn. Genom att skicka dina dokument får du direkt feedback på vad du behöver förbättra och är beredd när nästa intressanta jobbannons dyker upp. Om du redan nu har ett jobb du vill söka kan du skicka med annonsen och få feedback anpassad efter just den tjänsten.

Personlig och kostnadsfri granskning för dig som medlem

Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem. Karriärexperten granskar din ansökan och anpassar feedbacken till dig som är ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare eller kommunikatör och beroende på om jobbar inom privat, statlig eller kommunal sektor, är student, egenföretagare eller chef.

Feedback på jobbansökan inom 24 timmar

Granskningen genomförs av en karriärexpert från Go Monday – vår partner för tjänster inom karriär och utveckling. När du skickat ditt cv, personliga brev och LinkedIn-profil får du individanpassade expertråd kring hur du lyfter dina styrkor och erfarenheter på bästa sätt. Din feedback sammanfattas i en skriftlig rapport som du får tillgång till inom 24 timmar.

Granskning av hela jobbansökan: Så gör du

  • Logga in och beställ en kod för att få tillgång till tjänsten kostnadsfritt
  • Skapa ett konto hos vår partner Go Monday och ladda upp ditt cv, personliga brev och länk till din LinkedIn-profil
  • Få personlig feedback inom 24 timmar
  • Din rapport med expertråd finns tillgänglig på ditt konto hos Go Monday så länge du vill

Tips!

  • Skicka med annonsen för tjänsten du ska söka och få feedback baserad på den
  • Du kan även skicka in en jobbansökan på engelska

Fler förmåner som ingår i ditt medlemskap

Förbered dig inför intervjun

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

Bli redo att ta nästa steg

Vad det innebär ”att göra karriär” för dig? Hitta ditt nästa steg och få råd gällande din utveckling i arbetslivet med vår karriärrådgivning för akademiker.