Gå till Innehållet

En av marknadens bästa försäkringar och banktjänster

Som medlem har du tillgång till bättre pris och villkor på försäkringar för dig och din familj. Ta del av erbjudanden för banktjänster och bolåneräntor, hemförsäkring och juridisk rådgivning.

Erbjudanden om försäkringar och bolån

Bankerbjudande

Trygga din ekonomi som medlem i Akavia och få förmånliga erbjudanden och rabatter från Danske Bank och SEB på kontopaket, bolån och andra banktjänster.

Hem-, bil- och sakförsäkringar

I ditt medlemskap har du tillgång till några av marknadens bästa hem-, bil- och sakförsäkringar via Folksam till ett lägre pris än om du skulle skaffa dem på egen hand.

Juristförsäkring

Få hjälp med vardagsjuridiken och teckna en juristförsäkring. Med Juristförsäkringen får du bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år.

Personförsäkringar

Personförsäkringar ger dig och din familj ett ekonomiskt skydd om det oväntade skulle hända. Du får hjälp ekonomiskt vid till exempel sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Ingår alltid i ditt medlemskap

 • Inkomstförsäkring  försäkra din lön


  Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
 • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


  Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  
 • Vi finns här för att hjälpa dig – medlemsrådgivning och förhandlingshjälp


  Står du inför en svår situation på jobbet? Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär. 

 • Digitala event och föreläsningar


  Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar, webbinarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.

 • Akavia Aspekt


  Akavia Aspekt är tidningen för dig som är medlem i Akavia. Din medlemstidning bevakar områden och lyfter fram utmaningar som du som medlem möter i ditt arbetsliv.

Inte medlem ännu?

Missa inga förmåner eller erbjudanden. I ditt medlemskap ingår bland annat:

 • Personlig rådgivning
 • Inkomstförsäkring
 • Event

 

Jag vill bi medlem