Gå till Innehållet

En av marknadens bästa försäkringar och banktjänster

Som medlem har du tillgång till bättre pris och villkor på försäkringar för dig och din familj. Ta del av erbjudanden för banktjänster och bolåneräntor, hemförsäkring och juridisk rådgivning.

Erbjudanden om försäkringar och bolån

Hem- och djurförsäkring

I ditt medlemskap har du tillgång till några av marknadens bästa försäkringar för bland annat hem och djur via Folksam till ett lägre pris än om du skulle skaffa dem på egen hand.

Juristförsäkring

Få hjälp med vardagsjuridiken och teckna en juristförsäkring. Med Juristförsäkringen får du bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år.

Personförsäkringar

Personförsäkringar ger dig och din familj ett ekonomiskt skydd om det oväntade skulle hända. Du får hjälp ekonomiskt vid till exempel sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Bankerbjudande

Trygga din ekonomi som medlem i Akavia och få förmånliga erbjudanden och rabatter från Danske Bank och SEB på kontopaket, bolån och andra banktjänster.

Fler förmåner som ingår i ditt medlemskap

 • Lönerådgivning och lönestatistik


  Kom förberedd med Sveriges bästa lönestatistik och personlig rådgivning från förhandlare/rådgivare om din lön. Slipa dina argument inför nästa löneförhandling eller lönessamtal och få värdefulla tips om lön genom hela karriären.
 • Fackligt stöd och medlemsrådivning


  Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär.
 • Digitala event och föreläsningar


  Ta del av inspirerade föreläsningar, webbinarier och workshops om bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande och specifika ämnen för din profession.
 • Akavia Aspekt


  Medlemstidningen som bevakar områden och frågor som är viktiga för dig i ditt arbetsliv. Fördjupa din kunskap och inspireras med reportage och artiklar om olika arbetsrättsliga frågor.

Inte medlem ännu?

Missa inga förmåner eller erbjudanden. I ditt medlemskap ingår bland annat:

 • Personlig rådgivning
 • Inkomstförsäkring
 • Event
Jag vill bi medlem