Gå till Innehållet

Utvalda förmåner för dig som egenföretagare

För att stötta ditt företagande finns utvalda medlemsförmåner för dig som driver eget eller är konsult. Här kan du ta del av vad som ingår i ditt medlemskap som egenföretagare. Du kan också nyttja Akavias övriga medlemsförmåner.

Exklusiva förmåner för dig som driver eget

Affärsjuridisk rådgivning

Behöver du stöd med affärsjuridiken i ditt företag? Som medlem och egenföretagare kan du få affärsjuridisk rådgivning från advokat Helena Sjögren, helt kostnadsfritt.

Företagspaket

Teckna ett kostnadsfritt företagspaket hos Danske Bank som gäller i ett år, därefter får du som medlem och egenföretagare 25 procents rabatt på ordinarie pris.

Affärsutveckling och coachning

Få råd och stöd om att driva eget företag och hur du utvecklar din verksamhet från en affärsexpert. Ta del av din medlemsförmån som egenföretagare här.

Företagsförsäkring

Med ett bra försäkringsskydd blir ditt företagarliv både enklare och tryggare. Som egenföretagare kan du teckna en förmånlig företagsförsäkring hos Folksam.

Företagsskola

Fördjupa din kunskap om skatt, utdelning, lön, pension, företagsformer, bokföring och redovisning genom Danske Banks företagsskola.

Granskning av LinkedIn-profil

Få feedback på din LinkedIn-profil inom 24 timmar för att säkerställa att du attraherar rätt kunder och arbetsgivare som egen eller konsult. Helt kostnadsfritt.

Granskning av konsult-cv

Optimera ditt cv som konsult för att säkra nya uppdrag. Få feedback från experter på din konsultprofil inom 24 timmar, helt kostnadsfritt.

Juristförsäkring

Som medlem kan du teckna en juristförsäkring. Få juridisk rådgivning, upprätta juridiska dokument, samtalsstöd, hjälp vid ID-stöld och rättsskydd.

Ingår alltid i ditt medlemskap

 • Inkomstförsäkring  försäkra din lön


  Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
 • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


  Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  
 • Vi finns här för att hjälpa dig – medlemsrådgivning och förhandlingshjälp


  Står du inför en svår situation på jobbet? Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär. 

 • Digitala event och föreläsningar


  Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar, webbinarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.

 • Akavia Aspekt


  Akavia Aspekt är tidningen för dig som är medlem i Akavia. Din medlemstidning bevakar områden och lyfter fram utmaningar som du som medlem möter i ditt arbetsliv.

Bli medlem som egenföretagare

Akavia hjälper dig att utvecklas som egenföretagare.

Ansök om medlemskap idag och ta del av expertråd, affärsverktyg och en rad andra förmåner speciellt framtagna för dig som egenföretagare och ger förutsättningar för ditt företag att utvecklas.

Som egenföretagarmedlem får du såklart också ta del av alla övriga medlemsförmåner.

Bli medlem