Gå till Innehållet

Granskning av LinkedIn-profil

Få din LinkedIn-profil att väcka uppmärksamhet och förbättra dina möjligheter att få jobbet du söker. Ta hjälp av våra experter och få feedback inom 24 timmar.

Hur fungerar LinkedIn?

Med LinkedIn kan du presentera dig för potentiella arbetsgivare, utöka ditt nätverk och söka lediga jobb. Vår LinkedIn-granskning finns för att du, utifrån din individuella jobbprofil ska få expertstöd för att lyfta din kompetens och presentera dig själv på bästa sätt.

Varför ska jag granska min LinkedIn-profil?

Granskningen är för dig som vill optimera och vara proaktiv ditt jobbsökande samtidigt som du maximerar möjligheten att nätverka och förbättra synligheten för arbetsgivare och rekryterare.

Personlig och kostnadsfri granskning för dig som medlem

Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem. Karriärexperten granskar din LinkedIn-profil och ger feedback till dig som är ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare eller kommunikatör – beroende på om du jobbar inom privat, statlig eller kommunal sektor, är student, egenföretagare eller chef.

Feedback på din LinkedIn-profil inom 24 timmar

Vår samarbetspartner Go Monday – har utvecklat karriärtjänster som tar ditt jobbsökande till nästa nivå. Du får individanpassade expertråd kring hur du lyfter dina styrkor och erfarenheter på bästa sätt. För att få så relevant feedback som möjligt så bör du ha en komplett LinkedIn-profil. Din feedback sammanfattas i en skriftlig rapport som du får tillgång till inom 24 timmar.

Granskning av LinkedIn-profil: Så gör du

  • Logga in och beställ en kod för att få tillgång till tjänsten kostnadsfritt
  • Skapa ett konto hos vår partner Go Monday och länka till din LinkedIn-profil
  • Få personlig feedback inom 24 timmar
  • Din rapport med expertråd finns tillgänglig på ditt konto hos Go Monday så länge du vill

Tips!

  • Skicka med jobbannonsen för ett jobb du vill söka för att få feedback utifrån den tjänsten
  • Du kan även få feedback på en engelsk LinkedIn-profil
  • Få feedback på ditt personliga brev och ditt cv samtidigt genom att granska hela din jobbansökan

Fler förmåner som ingår i ditt medlemskap

Förbered dig inför intervjun

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

Feedback på jobbansökan

Optimera dina chanser i rekryteringsprocessen genom att granska din jobbansökan. Få personlig feedback på hur du förbättrar din ansökan inom 24 timmar.