Gå till Innehållet

Medlemsförmåner för dig som är student

Här har vi samlat alla förmåner som ingår i ditt kostnadsfria studentmedlemskap. Allt för att du ska vara förberedd både inför examen och när du ska ta nästa steg i karriären.

Exklusiva förmåner för dig som är student

Näringslivsbesök

Att knyta kontakter redan under studietiden ger dig ett försprång i karriären. Följ med på näringslivsbesök och träffa framtida arbetsgivare.

Hemförsäkring student

För dig som studentmedlem erbjuder Akavia en förmånlig hemförsäkring i samarbete med Folksam. Skydda ditt hem, dina saker och dig själv.

Personförsäkringar student

Personförsäkringar kan hjälpa dig att trygga din tillvaro vid till exempel sjukdom, olycksfall eller dödsfall, även under studietiden.

Studio Akavia Student

I Akavias rörliga värld hittar du webbinarium och videor för dig som vill få inspiration och kunskap under studietiden.

Notariestatistik

Här kan du hitta antagningsstatistik inför notarietjänstgöring. Du kan se statistik från tidigare år och göra egna sökningar för att veta vad dina antagningspoäng räcker till.

Alla förmåner

Som medlem har du vårt fulla stöd genom hela ditt arbetsliv. Ta del av alla de förmåner och rabatter som ingår i medlemskapet.

3 förmåner som hjälper dig komma igång med jobbsökandet

Ung student med glasögon sitter hemma och skriver koncentrerat i en anteckningsbok. Det står ett tänt ljus bredvid en laptop.

Granskning av cv och personligt brev

Optimera ditt jobbsökande med personlig och kostnadsfri granskning för dig som medlem. Få feedback från en karriärexpert inom 24 timmar.

En ung kvinna med mörkt läppstift håller i en orange penna och tittar fokuserat på något framför sig på bordet. Det är lysrör i taket och man får en minimalistisk och kreativ känsla av arbetsplatsen.

Intervjuträning

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

Mature businessman sitting on yellow chair in empty office

Karriärrådgivning

Hitta ditt nästa steg och få råd gällande din utveckling i arbetslivet med vår karriärrådgivning för akademiker.

Ingår alltid i ditt medlemskap

 • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


  Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.    
 • Vi finns här för att hjälpa dig – medlemsrådgivning och förhandlingshjälp


  Står du inför en svår situation på jobbet? Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär. 

 • Digitala event och föreläsningar


  Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar, webbinarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.

 • Granskning av anställningsavtal


  Innan du tackar ja till jobbet och signerar ditt anställningsavtal kan det vara bra med ett par extra ögon. Våra rådgivare hjälper dig att granska ditt avtal och kan ge dig tips om annat som kan vara bra att tänka på innan du skriver på.

Använd ditt medlemskap

Populära studentförmåner:

 • Få koll på din framtida lön med Sveriges bästa lönestatistik för akademiker.
 • Bli inspirerad av event och webbinarier och knyt kontakter genom vårt mentorprogram.
 • Vässa din jobbansökan genom feedback från en expert på ditt cv, personliga brev och LinkedIn-profil.

Se alla dina förmåner