Gå till Innehållet

Hemförsäkring, villa- och juristförsäkring hos Folksam

Ta del av försäkringar från Folksam för som är skräddarsydda och ger dig ett bättre pris som medlem i Akavia.

Bättre villkor och pris på försäkringar med ditt medlemskap

Som medlem har du tillgång till några av marknadens bästa hemförsäkring, bostadsrättsförsäkring och villaförsäkring via Folksam. Försäkringarna är skräddarsydda och har ett bredare innehåll till ett lägre pris än om du skulle teckna dem på egen hand.

Som medlem i Akavia får du medlemspris på villaförsäkring, bostadsrättsförsäkring och när du uppgraderar dig till hemförsäkring Mellan eller Stor. Dessutom får du ytterligare rabatt om du samlar fler försäkringar hos Folksam och det finns ingen övre ersättningsgräns för värdet på ditt lösöre.

Ta del av mer information om alla försäkringar och teckna försäkringarna nedan hos Folksam:

Skräddarsydd hemförsäkring för dig som är student

Som student får du de första tre månaderna kostnadsfritt när du tecknar en hemförsäkring hos Folksam. Om du väljer att teckna hemförsäkring Mellan kostar det bara 67 kronor per månad, då ingår otursförsäkring som skyddar dig vid plötsliga händelser, till exempel om du råkar spilla kaffe i datorn.

Exklusiv försäkring för dig som driver eget företag

Förutom att du kan teckna samma försäkringar som ingår i ett yrkesverksamt medlemskap kan du som egenföretagare och medlem i Akavia teckna en förmånlig och branschanpassad försäkring som ger ett väl anpassat skydd för företagets olika risker. Försäkringen passar företag med en omsättning på upp till tio miljoner kronor.