Gå till Innehållet

Lyckas med att söka jobb

Optimera dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen genom att få personlig feedback på ditt cv, personliga brev och LinkedIn-profil. Utveckla ditt sätt att söka jobb med vår partner Go Monday som är experter på karriär och utveckling.

Förmåner för att stärka din jobbprofil

Intervjuträning

Träna inför arbetsintervjun genom att öva på de vanligaste intervjufrågorna, få feedback på dina svar och en strategi som gör att du lyckas i rekryteringsprocessen.

Granskning av cv

Optimera ditt jobbsökande och skicka ditt cv på granskning. Baserat på din profil får du personlig feedback från en karriärexpert inom 24 timmar.

Personligt brev granskning

Att lyfta sin kompetens och presentera sig själv i ett brev kan vara utmanande. Ta ditt jobbsökande till nästa nivå med feedback på ditt personliga brev från experter.

Granskning LinkedIn profil

Få din LinkedIn-profil att väcka uppmärksamhet och förbättra dina möjligheter att få jobbet. Ta hjälp av våra experter och få feedback inom 24 timmar.

Granskning hela jobbansökan

Optimera dina chanser i nästa rekryteringsprocess med granskning av din jobbansökan. Få personlig feedback om hur du förbättrar din ansökan inom 24 timmar.

Hitta dolda jobb

Få hjälp med att hitta de dolda jobben och hjälp att ta dig vidare i karriären. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem och unikt utvecklad för Akavia.

Ingår alltid i ditt medlemskap

 • Inkomstförsäkring – försäkra din lön


  Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
 • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


  Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  
 • Vi finns här för att hjälpa dig – medlemsrådgivning och förhandlingshjälp


  Står du inför en svår situation på jobbet? Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär. 

 • Digitala event och föreläsningar


  Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar, webbinarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.

 • Akavia Aspekt


  Akavia Aspekt är tidningen för dig som är medlem i Akavia. Din medlemstidning bevakar områden och lyfter fram utmaningar som du som medlem möter i ditt arbetsliv.

Inte medlem ännu?

Missa inga förmåner eller erbjudanden. I ditt medlemskap ingår bland annat:

 • Personlig rådgivning
 • Inkomstförsäkring
 • Event
Jag vill bi medlem