Gå till Innehållet

Rabattkoder och andra erbjudanden

Ta del av rabattkoder som ger dig lägre pris på tågresor, hotellvistelser och böcker. Du kan även beställa ett examensbevis, få tillgång till en matchningssajt för internationella jobb och ett e-Bibliotek för kompetensutvecklande litteratur – helt kostnadsfritt.

Förmånliga rabatter och erbjudanden

Rabatt tåg och hotell

Akavia erbjuder dig som medlem rabatt på hotell. Strawberry (Nordic Choice Hotels), Elite Hotels och Best Western. Vi erbjuder även rabatt på resor med SJ.

Böcker

Som medlem får du fri litteratur inom karriär och personlig utveckling via Bookboon. Du kan även köpa böcker och mycket annat till rabatterat pris hos Adlibris.

Jobba internationellt

Vill du arbeta utomlands eller få hjälp att skriva en internationell jobbansökan? Som medlem får du tillgång till Impactpool-en matchningssajt för internationella jobb.

Civilekonomdiplom och ring

Som medlem kan du beställa ett kostnadsfritt diplom eller köpa en examensring som visar att du är civilekonom.

Ingår alltid i ditt medlemskap

 • Inkomstförsäkring  försäkra din lön


  Som medlem ingår Akavias inkomstförsäkring. Den kompletterar a-kassan och försäkrar 80 procent av din inkomst upp till ett tak på 100 000 kronor. Tryggt och ovärdeligt om du skulle bli arbetslös. Vill du utöka det skydd du får genom inkomstförsäkringen kan du även teckna våra tilläggsförsäkringar.
 • Lönerådgivning och statistik för bättre lön


  Har du rätt lön? Kom förberedd inför lönesamtal och löneförhandlingar med lönestatistik och lönerådgivning från våra experter. Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik, argumenten inför löneförhandling och lönessamtal och värdefulla tips om lön genom hela karriären.  
 • Vi finns här för att hjälpa dig – medlemsrådgivning och förhandlingshjälp


  Står du inför en svår situation på jobbet? Som medlem i Akavia har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, eller när du behöver vägledning för att ta nästa steg i din karriär. 

 • Digitala event och föreläsningar


  Som medlem i Akavia erbjuds du kontinuerligt föreläsningar, webbinarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.

 • Akavia Aspekt


  Akavia Aspekt är tidningen för dig som är medlem i Akavia. Din medlemstidning bevakar områden och lyfter fram utmaningar som du som medlem möter i ditt arbetsliv.

Använd ditt medlemskap

3 populära medlemsförmåner:

 1. Få rätt lön för dig med vår lönestatistik för akademiker.
 2. Bli inspirerad av event och webbinarier och knyt kontakter genom vårt mentorprogram.
 3. Få personlig vägledning och råd av en expert för att komma vidare i din karriär.
Se alla dina förmåner