Akaviadagen 2022

Välkommen till ett av höstens mest spännande event

Anmälan (på plats) - FULLT Anmälan (digitalt)

Inspiration i fokus

För första gången bjuder Akavia in till ett event med inspiration och nätverk i fokus. Ta gärna med en snäll vän och låt oss bjuda på en dag full av energi, upplevelser och nya insikter. Det kommer även finnas tid för mingel, nätverkande och eget jobb. Självklart är eventet kostnadsfritt för både dig och din vän. 

När: Onsdag den 12 oktober klockan 11.00 – 16.00

Var: At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm / Digitalt via länk

Hur: Anmäl dig och en eventuell gäst senast den 3 oktober via någon av länkarna nedan.

Platserna för att delta på At Six är fullbokade. Du kan ställa dig på väntelista via anmälningslänken nedan. Det finns fortfarande plats att delta digitalt. 

Anmälan (delta på plats) - FULLTAnmälan (delta digitalt)

Program Akaviadagen

10.30 Incheckning och fika
11.00 Välkommen 
11.30 Inspirationsföreläsning

12.00 Lunch

13.00 Parallella spår 
13.45 Paus
14.00 Parallella spår
14.45 Paus
15.00 Trendspaning 
15.45 Summering
16.00 Dagen avslutas

Hela programmet

Mer från programmet

Leda i kris

Hur förändrar krig, klimatkris och virus våra samhällen, företag och oss själva? Föreläsaren och författaren Per Schlingmann pratar om hur gig-ekonomins logik tränger in i samhällets alla strukturer.

Till programmet
Nätverka med en expert

På en arbetsplats som erbjuder full flexibilitet, med möjlighet att jobba var och när man vill uppstår utmaningar. Diskutera och reflektera kring frågan tillsammans med kommunikationsexperten Karin Zingmark.

Till programmet
Framtiden är digilog

Framtiden är inte digital och inte heller analog. Den är digilog. Vad betyder det? Trendspanaren Göran Adlén spanar om framtidens ledarskap och företagskultur.

Till programmet

Besök Akaviadagen 2022

Praktiskt

Fråga en expert

Under dagen finns flera av våra experter på plats. Passa på att ställa dina frågor om lön eller anställningsavtal till våra arbetsrättsexperter.

Program och anmälan
Jobba på plats

Har du mejl som behöver besvaras under dagen eller behov av att ta ett fysiskt möte? Ingen fara. Vi erbjuder både arbetsplatser och mötesrum som du bokar på plats.

Program och anmälan
Träffa våra jobbexperter

Funderar du över ditt nästa steg och hur Akavia kan hjälpa dig? Prata med jobbexperter från vår samarbetspartner Go Monday som finns på plats hela dagen

Program och anmälan