Gå till Innehållet

Bankerbjudande från Danske Bank och SEB

Som medlem har du tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på kontopaket, bolån och andra banktjänster och förmånlig ränta på hela ditt bolån inklusive topplån.

Ränterabatt på ditt bolån

Trygga din ekonomi med förmånliga erbjudanden och rabatter från Danske Bank och SEB. Som medlem har du tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på kontopaket, bolån och andra banktjänster. Framförallt får du förmånlig ränta på hela ditt bolån inklusive topplån. Ränterabatten är färdigförhandlad och helt transparent. 

SEB – bättra ränta på bolån och blancolån

SEB erbjuder dig som är medlem i ett Saco-förbund förmånlig ränta på ditt bolån. Erbjudandet gäller både dig som medlem och din eventuella medlåntagare. 

Du som är medlem i Akavia kan ansöka om medlemslånet Enkla lånet till extra förmånliga villkor. Du kan låna från 20 000 upp till 350 000 kronor till en förmånlig ränta, dessutom bjuder SEB på uppläggningsavgiften. 

Mer om bolån hos SEB 

Mer om privatlån hos SEB 

Danske Bank – kontopaket och bättre bolån

Trygga din ekonomi med Danske Banks stora utbud av tjänster. Som medlem i Akavia får du en unik rabatt på deras kontopaket, bolån, bil- och båtlån och ett VIP-nummer för snabbast möjliga service. Dessutom kan din sambo eller maka/make också ta del av erbjudandet. Danske Bank hjälper dig komma igång och eventuellt avsluta konton hos din befintliga bank. 

Mer om kontopaket och bolån hos Danske Bank