Gå till Innehållet

Mentorskapsprogram och utveckling för dig som förtroendevald

Som förtroendevald kan du behöva någon att bolla uppdraget med eller diskutera hur du kan dra nytta av din roll i din framtida karriärutveckling.

Mentorprogram för förtroendevalda

Är du ny som förtroendevald och vill ha någon att bolla uppdraget med eller är du erfaren och känner att du har tid och lust att dela med dig av dina erfarenheter? Anmäl dig till Akavias mentorprogram.

Karriärsamtal för förtroendevalda

Som förtroendevald och medlem i Akavia kan du ta hjälp av karriär- och jobbexperter när du behöver råd om vart du är på väg och vad ditt nästa steg kan vara.

Feedback på jobbansökan

Den här tjänsten är till för dig som är förtroendevald och önskar en fullständig genomgång av dina ansökningshandlingar. Oavsett om du aktivt söker jobb eller vill förbereda dig för nästa kliv är det här något för dig.

Akavia forum och nätverk

Akavia erbjuder dig som förtroendevald ett antal mötesplatser. Allt från forum för alla sektorer till små nätverk inom specifika branscher.

Webbinarium: Synliggör ditt fackliga uppdrag

Ta reda på hur du som förtroendevald kan lyfta fram din kompetens och erfarenhet för att stärka din anställningsbarhet och upptäcka nya karriärvägar.

Man i blå kavaj pratar i mobiltelefon

Lönesättning och utveckling-broschyr

Som facklig representant på en arbetsplats gör du skillnad varje dag, för dina kollegor och din arbetsgivare. Dina insatser och ditt bidrag till verksamheten som förtroendevald ska – precis som dina och kollegornas arbetsuppgifter – lönesättas.

Facklig utbildning

Välutbildade och engagerade förtroendevalda på arbetsplatsen är en förutsättning för att våra medlemmar ska få ut det mesta av sitt fackliga medlemskap.