Mentorskapsprogram och utveckling

Som förtroendevald kan du behöva någon att bolla uppdraget med eller diskutera hur du kan dra nytta av din roll i din framtida karriärutveckling.

Mentorprogram för förtroendevalda

Är du ny som förtroendevald och vill ha någon att bolla uppdraget med eller är du erfaren och känner att du har tid och lust att dela med dig av dina erfarenheter? Anmäl dig till Akavias mentorprogram.

Anmäl dig här
Karriärsamtal för förtroendevalda

Som förtroendevald och medlem i Akavia kan du ta hjälp av karriär- och jobbexperter när du behöver råd om vart du är på väg och vad ditt nästa steg kan vara.

Boka karriärsamtal
Feedback på jobbansökan

Den här tjänsten är till för dig som är förtroendevald och önskar en fullständig genomgång av dina ansökningshandlingar. Oavsett om du aktivt söker jobb eller vill förbereda dig för nästa kliv är det här något för dig.

Beställ granskning
Akavia forum och nätverk

Akavia erbjuder dig som förtroendevald ett antal mötesplatser. Allt från forum för alla sektorer till små nätverk inom specifika branscher.

Nätverk och mötesplatser

Facklig utbildning

Välutbildade och engagerade förtroendevalda på arbetsplatsen är en förutsättning för att våra medlemmar ska få ut det mesta av sitt fackliga medlemskap.