Gå till Innehållet

Jobba internationellt med Impactpool

Är du intresserad av en internationell karriär? Få tillgång till ett exklusivt medlemskap som hjälper dig att söka jobb och praktikplatser på över 200 internationella organisationer.

Jobba internationellt

Vill du arbeta i en organisation utomlands eller få expertråd om hur du skriver en jobbansökan med internationell profil? Som medlem i Akavia får du ett kostnadsfritt medlemskap hos Impactpool som hjälper akademiker med internationell rekrytering.

Vägen till en internationell karriär

Impactpool är en matchningssajt för internationella jobb hos arbetsgivare som vill skapa förändring. Det är där UNHCR, Unicef, Rädda barnen, SOS-barnbyar, samtliga FN-organ och hundratals andra organisationer publicerar annonser för lediga jobb och praktikplatser. Impactpools grundare har över 20 års erfarenhet av internationell rekrytering för akademiker som strävar efter ett givande arbete.

För dig som är dedikerad till en internationell karriär finns ett exklusivt medlemskap hos Impactpool som kallas Fellowship. Det ger dig tillgång till artiklar, webbinarium, guider, e-böcker och andra verktyg mer som hjälper dig att forma din internationella karriär. Du kan till exempel få material som hjälper dig inför de tester som FN använder i sina rekryteringsprocesser.

Ett medlemskap i Impactpool Fellowship kostar 10 dollar i månaden men som medlem i Akavia får du använda tjänsten kostnadsfritt i sex månader.