Gå till Innehållet

11 000 nya studentmedlemmar till Akavia

22/12/20 I år har fler studenter än någonsin anslutit sig till fackförbundet Akavia. Över 11 000 nya studentmedlemmar visar att unga värdesätter tillgången till expertrådgivning, trygghet och nätverk som medlemskapet innebär.

Intresset för att söka sig till Akavia som studentmedlem är rekordhögt. Hittills har över 11 000 nya studentmedlemmar registrerats under året inom de sex professioner Akavia samlar.

– Akavia står för kunskap, utveckling och relationsskapande. Det är något många studenter värdesätter i kombination med att vi som fackförbund stöttar i steget in i arbetslivet. De har tryggheten att våga och verktygen att lyckas, säger Abelone Tischbein-Madsen, verksamhetsansvarig för studentverksamheten.

Majoriteten av de som tar akademisk examen idag, kommer under åren att vara verksamma inom olika branscher och sektorer. Rörligheten på arbetsmarknaden är stor och tilltagande. Som professionsförbund kan Akavia följa individen, ge skräddarsytt stöd, rådgivning och en konkurrensstark inkomstförsäkring genom hela yrkeslivet.

– Medlemskapet hos Akavia är knutet till mig som individ och den profession jag har och det är något unga akademiker som är på väg ut i arbetslivet värdesätter, säger Abelone Tischbein-Madsen.

För ytterligare information kontakta:
Abelone Tischbein-Madsen, ansvarig för Akavias studentverksamhet

Abelone.TischbeinMadsen
@akavia.se,
070-665 29 72