Gå till Innehållet

Sista anmälan 23 maj: Controllerdagen 2022

22/04/08 Den 2 juni är det dags igen för Controllerdagen. Här ger framgångsrika praktiker och forskare perspektiv på styrning och verksamhetsutveckling. Akavia är stolt medarrangör.

Konferensen äger rum i Uppsala universitetshus men det finns också möjligheten att delta online via Zoom.

Årets teman är högaktuella styrningsfrågor och består bland annat av Globala strategier i en föränderlig värld, Styrning och ledning för minskad klimatpåverkan och Agila metoder – Lösningen på det mesta eller ännu en managementfluga?

– Det är glädjande med bredden i årets program som fokuserar på aktuella frågor inom ledarskap, management och styrning. Extra roligt är förstås att det åter är möjligt för fler att ses på plats i Uppsala. Samtidigt blir Controllerdagen mer tillgänglig då det även i år går att delta digitalt, säger Nina Forssblad, professionsanalytiker på Akavia.

Som medarrangör deltar Akavia i Advisory Board för dagen.

–  Det är en förmån att få vara med i arbetet med att utveckla Controllerdagen.

Anmälan hittar du här.

Sista dag för anmälan är 23 maj.

Fackförbund för dig som är ekonom

De här sidorna är för dig som är – eller vill bli – ekonom. Här finns allt du behöver veta om olika yrkesroller, vilken lön du bör ha, utbildningar och hur du kan utvecklas genom hela arbetslivet. Välkommen.

Verktyg och förmåner

Vi ger dig hjälp och stöd att övervinna problemen. Vi är på din sida och ser dina individuella utmaningar och behov. Här har vi samlat verktyg och förmåner för dig som är ekonom.